“Alparslan Kuytul Serbest Kalmalı!” Diyenler Meydanlarda…

0

Özgürlük yürüyüşlerinin 194. Gününde Adana Merkez’de Alparslan Kuytul Hocaefendinin yüzlerce seveni, büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin sevenleri ve talebeleri, haksız tutuklamalara karşı 14.09.2018 tarihinden bu yana her gün düzenli olarak özgürlük yürüyüşleri gerçekleştiriyor.

Adana’da başlayan ve Türkiye’nin çeşitli illerine dalga dalga yayılan özgürlük yürüyüşleri vesilesiyle Furkan gönüllüleri bir taraftan halkla bütünleşerek haklarında oluşturulmaya çalışılan olumsuz algıların önüne set çekiyor, diğer taraftan ise attıkları her bir adımla Müslümanların zulme karşı tepkisiz kalmayacaklarını gösteriyorlar.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin yüzlerce seveni bugün (30.3.2019) saat 17. 30′ da Adana 5 Ocak meydanından başlayarak İstasyon meydanına doğru kilometrelerce uzunlukta yürüyüş gerçekleştirdi.


Yürüyüş boyunca özgürlük atkılarını ellerinden bırakmayan Furkan Gönüllüleri, ‘Alpaslan Hocamız Onurumuzdur‘ ‘Alpaslan Hocamız Serbest Kalmalıdır‘ sloganları attılar.
Yürüyüşün ardından istasyon meydanında toplanan kalabalık, basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Ayrıca bugün Şanlıurfa, Elazığ, Gazintep, Ankara, Konya, Bingöl,
Osmaniye, Kozan Dortmund, da Alparslan Kuytul Hocaefendinin özgürlüğü için özgürlük yürüyüşü gerçekleştirdiler.

ŞANLIURFA

ELAZIĞ

GAZİANTEP

ANKARA

DORTMUND

KONYA

OSMANİYE

KOZAN

BİNGÖL

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here