Furkan Gönüllüleri Adım Adım Adalet Arayışına Devam Ediyor!

0

Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendinin  04.07.2019 tarihinde gerçekleşen mahkemesinin ardından bir kez daha büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Alparslan Kuytul Hocaefendinin 8 Kasım’da gerçekleşen ve ilk duruşmada tahliye aldığı terör mahkemesinin 4.duruşması bir kez daha ertelendi. Mahkemeden beraat bekleyen Furkan gönüllüleri bu haksız tutukluluk üzerine kitap okuma etkinliğinin ardından 289. kez tekrar meydanlarda yürüyüş gerçekleştirdi .

Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendinin telefon hakkının kısıtlanmasını ve mahkemelerinin çeşitli bahaneler ileri sürülerek uzak tarihlere ertelenmesini protesto etmek için yürüyüş gerçekleştirdiler.

Bu süreç zarfında atkı ve yürüyüş sebebiyle birçok Furkan gönüllüsüne dava açıldı. Ancak bu davaların birçoğundan Furkan gönüllüleri, çıktıkları ilk duruşmada beraat aldı.

Adana’da başlayan özgürlük ve adalet mücadelesi, tüm Türkiye de “özgürlük yürüyüşleri” ile yayılıyor.
Kadın, erkek, genç, yaşlı 7’den 70’e yüzlerce kişinin katıldığı özgürlük yürüyüşleri vesilesiyle tepkiler günden güne atarak devam ediyor.
Alparslan Kuytul Hocaefendinin yüzlerce seveni, telefon görüşmelerinin kısıtlanmasına ve tutukluluk zulmünün devam ettirilmesine kayıtsız kalmıyor, her fırsatta bunu dile getirerek faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Furkan gönüllüleri, bu hukuksuz muamele karşısında başta Alparslan Kuytul Hocaefendi olmak üzere tüm mazlumlara sahip çıkarak her daim zulmün karşısında olduklarının mesajını veriyor.

289.gününe ulaşan “Özgürlük Yürüyüşleri’nden bugüne yansıyan kareler;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here