Alparslan Kuytul: ‘Ramazan Ayında Öğrencileri Sokağa Atanlar Allah’ı Unutmuşlar!’

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi, Cuma hasbihali esnasında Furkan vakfına ait yurt iddiası öne sürülerek kapatılmaya çalışılan öğrenci evleri hakkında gelen soruyu yanıtladı.

‘Din düşmanı derin güçlerin pandemi sürecini bahane ederek ramazan heyecanını bitirmeye çalıştıklarını ortaya koyan Alparslan Kuytul Hocaefendi, ‘Ramazan’ın sönük geçmesini istiyorlar, brandalarla Ramazan canlı geçecek diye ödleri kopuyor. Virüs bahanesiyle her türlü faaliyeti bitiriyorlar.’ dedi. Ayrıca öğrencileri bu sebeple ramazan ayında sokağa atanların Allah’ı unuttuklarını, Allah’a inanmış gibi davranarak rol yaptıklarını söyledi. Allah’a hesaba katmadan zulme dalanların er ya da geç Allah’tan cezalarını bulacaklarını ifade etti.

İlgili bölümün tamamını okumak için;

Allah Var, Allah’ı Unutmuşlar!

Bir buçuk ay evvel gelen raporu tutan memurlar, bizim arkadaşlarımızın olduğu yerde rapor tuttular. Bizi seven bayanların, bayan talebelerin oraya da gelmişler. Bakın onun da kâğıdı bugün geldi bana haber ettiler, böyle bir rapor geldi diye. Yine ondan dolayı da her binaya, mal sahibine 60 bin lira ceza. Ve yine talebelere 3-5 gün süre tanınıyor. Valiliğin kararı ile buradan çıkmak zorundasınız, geleceğiz, mühürleyeceğiz deniliyor. Gelirsiniz, mühürlersiniz, Allah da en son belanızı verir bir gün. Yanınıza kalmaz. Allah var, Allah’ı unutmuşlar! İslam düşmanları, zaten Allah’a inandıklarını ben zannetmiyorum. Allaha inanmış gibi, bazen Hz. Muhammed diyerek numara yapıyorlar, münafıklık yapıyorlar. O talebelerin de aynı şekilde tehdit edildiğini görüyoruz. Yani siz Furkan gönüllüsü olmaya devam ederseniz, zaten vakıf yok da artık, size böyle yaparız, huzurunuzu bozarız, evden çıkartırız vs.

Sizin Derdiniz Allah ile mi?

Birkaç şehirde, birkaç arkadaşımız bulundukları şehirlerin caddesine bir tane ‘Hoş geldin Ramazan’ brandası astı hatta biz de Furkan Nesli dergisinin önüne asmıştık. Birkaç gün kaldı. Ondan sonra hepsini kestiler. Hoş geldin Ramazan’dan kim rahatsız oluyor.

Hoş geldin Ramazan ve bir ayet; ‘Ey iman edenler! Oruç öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı’ ve bir de benim bir cümlemi yazmış arkadaşlar. O da Ramazan’la ilgili yine. ‘Ramazan Kur’an’ın mesajını anlamak ve nefisleri arındırmak içindir.’ Böyle bir cümlemi almış, yazmışlar.

Neden kestiniz diye Emniyete gidip sorduklarında, işte burada Alparslan Kuytul’un sözü var, onun adı ile yazmışsınız o yüzden cevabını almışlar. Niye, ben terörist miyim? Siz kendiniz dört terör örgütüne üye diye iftira attınız, sonra ikisini kendiniz iptal ettiniz. Diğer ikisine de üye değil, propagandasını yaptı dediniz. Propaganda da yapmadım çok şükür. Ama yalanınızı ortaya koymak için bunu söylüyorum, siz kendiniz bile bundan vazgeçtiniz. İstihbaratın, Emniyetin, Adana TEM, Adana KOM, Mersin il Emniyeti, Sakarya Emniyeti, Emniyet Genel Müdürlüğü hepsinin raporu var. Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfı’nın terörle alakası yoktur. Bu raporlar dosyanın içinden çıktı. Allah gözlerini kör etmiş, görmemişler. 20 bin sayfa olunca arada kaynamış, görmemişler. Ve onlar o dosyadan çıktı. Devletin mahkeme için bize teslim ettiği dosyadan çıktı. Benim terörle alakamın olmadığına senin devletinin verdiği raporlar şahit. Utanmıyor musunuz da Alparslan Kuytul’un adı yazıyor, diye kestik diyorsunuz.

Ben dedim ki, tamam, benim sözümü silin, başka bir branda asın, ‘Hoş geldin Ramazan’ yazın, ayet yazın başka bir şey yazmayın. Öyle yapmışlar. Gene kesmişler, gene götürmüşler. Hani Alparslan Kuytul’dan dolayıydı? Hani ondan dolayıydı Elâzığ valiliği, Elâzığ emniyeti! Hani Alparslan Kuytul imzası olduğu için brandayı kesmiştiniz? Onu koymadılar, yalnız ‘Hoş geldin Ramazan ‘yazıp ayet yazdılar. Sizin derdiniz kiminle Allah ile mi? Sizin derdiniz kiminle? Siz Allah ile karşı karşıya gelmişsiniz haberiniz var mı?

Ramazan’ın sönük geçmesini istiyorlar, brandalarla Ramazan canlı geçecek diye ödleri kopuyor. Virüs bahanesiyle her türlü faaliyeti bitiriyorlar. Bildiğiniz gibi Merkez Cami’nin altı tane minaresi var. İki tane minaresinin arasında mahya denilen ışıklandırma, yazı, hoş geldin Ramazan, ayet yazardı, değişir sürekli. Şimdi yok. Bunun virüsle ne alakası var! Yani düğmeye basınca virüs mü bulaşacaktı? Adana müftülüğü neden bilgisayarı çalıştırmıyor? Neden camilerin mahyaları kapalı? Bu da mı virüsten kaynaklanıyor?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here