Alparslan Kuytul Hocaefendi: ‘Elinizde Hiçbir Şey Yok, Mağlupsunuz!’

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi, Cuma hasbihali esnasında Furkan vakfına ait yurt iddiası öne sürülerek kapatılmaya çalışılan öğrenci evleri hakkında gelen soruyu yanıtladı.

İslam düşmanlarının ellerinde hiçbir şey olmadığını, tertemiz bir cemaat olduğumuz için hakkımızda hiçbir şey bulamadıklarını ve gerçekte mağlup olduklarını ortaya koydu. Ellerinde birtakım güçlerin olduğunu ve onunla zulmettiklerini belirterek ‘Hangi yetkiyle bunu yapıyorsunuz?’ sorusunu sordu.

İlgili bölümün tamamını okumak için;

Hangi Yetkiyle Sen Bunu Yapıyorsun?

Daha evvel mahkeme kararı verildiğinde o ev kimin üzerine ise bir kısmı hala onların üzerine. Aynı talebe orada duruyor. O zaman bu mahkeme kararı bu talebe için karar verdi. Ve burası mesken dedi. Aynı talebe orada. Yine kontrat yapmış. Ve üç tanesinde de aile var. Karı, koca, çocuklar.

Ortada sürekli böyle şeyler bahane ederek bütün faaliyetleri bitirme planı var. 15 Temmuz bahanesiyle olağanüstü hâl, olağanüstü hâl bahanesiyle her şey yasak, şimdi de virüs. Virüs bahanesiyle de her şey yasak. Bir taraftan da talebelerin kaldığı evler yurt bahanesiyle kapatılıyor. Her şey yasak. Bu güç, işin yöntemini öğrenmiş, sürekli bir şeyi bahane ederek başka bir şey yapıyor. Sürekli bahaneler bulup bir tehlike var gibi gösteriyor.

Güya bu evlerde kalan talebeler örgüt talebesiymiş. Allah senin belanı versin mi? Bu talebeler bugüne kadar kime bir tokat vurmuşlar? İyice alçaldılar. Aslında dayanamıyorlar. Ortaya çıkıyorlar. İlle bir şeyler yazıyorlar. Ve bu kararı verenlerin ellerini güçlendirmek için -belki hükümetten bir baskı gelirse valiye- onun daha çok dayanabilmesini sağlamak için hemen onlar da devreye giriyor. Birtakım yayınlar yapmaya başlıyorlar. Bunlar zaten örgüttü, bunlar zaten daha evvel El Kaide, DAEŞ bilmem neyle bağlantıları ortaya çıkmıştı. Yalancının Allah belasını versin mi? Senin devletinin verdiği raporlarda bizim onlarla alakamızın olmadığı yazıyor. Utanmıyor musun hala iki sene evvelki yalanları devam ettiriyorsun?

Elinizde Hiçbir Şey Yok, Mağlupsunuz!

Bu neyi gösteriyor? Elinizde hiçbir şey yok. Bu kadar temiz bir cemaatiz. Hiçbir şey bulamıyorsunuz. Mağlupsunuz. Elinde birtakım güçler var, onlarla zulüm yapabiliyorsun, zalim olabilirsin ama haksızsın. Aslında elinde gerçek güç yok. Ancak zulüm yapabiliyorsun. Başkaları sana bu zulmü yapsaydı, sen razı olur muydun? Seni iftiralarla hapse atsalar, sen razı olur muydun? Neden şimdi güç senin eline geçince zalimleştin? O zaman daha evvel sana bunu yapanlar, seni hapse atanlar demek ki iyi etmişler. Demek sen buna layıkmışsın. Sen ‘ben örgüt değildim, şöyle değildim, böyle değildim, bana şunu dediler, bunu dediler, beni hapse attılar’ diyorsun, öyle değil mi? Şimdi aynısını sen yapıyorsun. Güç eline geçince zalim mi olman gerekiyordu?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here