Akit Gazetesinin “Perinçek’in Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı” Başlıklı Haberi Hakkında

0
Akit Gazetesinin
Akit Gazetesinin "Perinçek'in Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı" Başlıklı Haberi Hakkında

Akit Gazetesinin “Perinçek’in Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı” Başlıklı Haberi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz” sorusunu Alparslan Kuytul Hocaefendi cuma günü tefsir dersi sonrasında cevaplandırdı.

Doğu Perinçek’in “Türkiye iflas noktasına geldi” sözlerini ve Yeni Akit gazetesi bu söze karşılık “Doğu Perinçek’in gerçek yüzü ortaya çıktı” başlığıyla haber yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” Sorusuna şu şekilde cevap verdi: ‘Doğu Perinçek’in ne olduğunu herkes bilir. Buna rağmen siz bugüne kadar neden onunla beraberdiniz? Akit TV, Yeni Akit, sen bu sözü bilmiyor musun?

Perinçek’in hapisten çıktığı zaman “Cemaatlerin ve tarikatların hepsinin kökünü kazıyacağız” sözünü bilmiyor musun?

Cumhurbaşkanı’nın 38 tane yolsuzluğuna dair elimde dosya var, dediğini bilmiyor musun?
Bu ülkeyi 2014’ten beri Cumhurbaşkanı değil, Ak Parti değil, ordu, polis ve Vatan Partisi idare ediyor, dediğini bilmiyor musunuz?

Siz bunları bal gibi de biliyorsunuz. Şimdi de gerçek yüzü ortaya çıktı. Perinçek hiçbir zaman farklı bir şey söylemedi ki.
Perinçek, o günlerde Ak Parti’den güzel bir taviz kopardıysa Ak Parti’yi över; arası açıldığı zaman Ak Parti’ye tehditte bulunur. “Ülkede kriz var” der, tehdit eder, “Yolsuzluklar var” der, tehdit eder; “Dosyalar var” der, tehdit eder. Sonra hükümetten alacağını aldığı zaman tekrar araları düzelir, yine Ak Parti’nin lehinde konuşmaya devam eder. Perinçek bu! Davul Ak Parti’nin sırtında olsun, tokmak benim elimde olsun, diyen bir insan ve bu tokmağı bayağıdır da vuruyor, istediği gibi davulu çalıyor.’ dedi.
Sorunun tamamını okumak için;

Biz Sizin Aldanmalarınıza Aldanmıyoruz!

Yeni Akit ya da Akit TV gerçekten Doğu Perinçek’in Maocu olduğunu yeni mi öğrendi? Buna kim inanıyor? Perinçek ne zaman kendisini sakladı ki? Perinçek’in baştan itibaren tavrı nettir ve ne olduğu da meydandadır. Çocukluğumuzdan beri biliriz, herkes de bilir ki Doğu Perinçek Maocu’dur.  Hatırlarsanız 21 Mayıs’ta bizim evin önündeki olay esnasında ben bu kelimeyi kullandım. Bize yapılan operasyonlarda -sadece onların da değil tabi- işin içinde Maocuların olduğunu söyledim. O konuşmada “Maocu” kelimesini kullandım. Bu kelime benden sonra kullanılmaya başlandı. Sanki bilmiyormuşlar gibi Perinçek’in Maoculuğunu hatırladılar.

Geçenlerde Ahmet Davutoğlu da “Maocu.” Dedi. “Maocu ortaklarınızın dediğini yapıyorsunuz” gibi ifadeler kullandı. Şimdi de Akit TV tutmuş “Maocu” diyor. Sen bu kişinin Maocu olduğunu bilmiyor muydun? Biliyordun. Peki, siz -bir iki sene önceydi galiba- Akit TV’de Doğu Perinçek’i çıkarttınız, sunucu da “Doğu Perinçek’e oy verin” dememiş miydi? “Ey solcular, CHP’ye oy vermeyin, işte burada vatansever gerçek bir solcu var; işte burada Doğu Perinçek var, vereceksiniz Doğu Perinçek’e verin yani AKP’ye oy vermeyenler hiç olmazsa Doğu Perinçek’e oy versinler.” Sizin televizyonunuzda bu yapılmadı mı? Benim aleyhimde, Perinçek’in lehinde program yaparsınız Allah’a bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Şimdi yine moda kelimeyi mi kullanacaksınız “Aldatıldık” mı diyeceksiniz? Aldatılmak isterseniz tabi ki aldatılırsınız.

Doğu Perinçek’in ne olduğunu herkes bilir. Buna rağmen siz bugüne kadar neden onunla beraberdiniz? Hükümetin Perinçek ile arası açıldı. Şimdi Akit TV’ye ve gazeteye görev verilmiş; “Bunlarla aramız açılıyor, artık aleyhlerinde konuşabilirsiniz” yaklaşımını görüyoruz. Neden? Çünkü Ak parti bu yüzden oy kaybediyor. AKP, MHP ile olan birlikteliğinden dolayı da Perinçek’le olan birlikteliğinden dolayı da oy kaybediyor. Şimdi tekrar oy toplamak için en azından Perinçek ile böyle bir sürtüşme olsun, yeter artık onunla çalıştığımız, bir bakıma onu kullandık şimdi atalım gibi bir durum. Gülencileri bitirebilmek için onları kullandık, şimdi sıra artık onları bitirmeye geldi, artık çöpe atalım, der gibi bir durum.

Perinçek öyle kolay kolay çöpe atılacak bir adam değil. Mutlaka ellerinde kozları vardır. Perinçek Ak Parti’nin durumunu çok iyi biliyor, Ak Parti de Perinçek’in durumunu çok iyi biliyor. Türkiye bugün mü iflas noktasına geldi, bugün mü ekonomik kriz başladı? En az bir iki yıldan beri bu durum var.

Perinçek bugüne kadar Ak Parti’yi göklere çıkarıyordu. Sevdiği için değil siyasi ittifak yapmışlardı ve Ak Parti sayesinde İslam’a çok büyük darbeler vurabildi. “Dosyaları hazırladım” diyor. “Türkiye’yi Ak Parti değil, ben idare ediyorum” diyor. Açıkça “Elimde dosyalar var, ortaya çıkartırım” diyor. Bizzat cumhurbaşkanının adını vererek, çekinmeden konuşuyor, kimse de kendisini mahkemeye vermiyor. Cumhurbaşkanın yolsuzluğuna dair elimde 38 tane dosya var, dedi mi demedi mi?

Akit TV, Yeni Akit, sen bu sözü bilmiyor musun?

  • Perinçek’in hapisten çıktığı zaman “Cemaatlerin ve tarikatların hepsinin kökünü kazıyacağız” sözünü bilmiyor musun?
  • Cumhurbaşkanı’nın 38 tane yolsuzluğuna dair elimde dosya var, dediğini bilmiyor musun?
  • Bu ülkeyi 2014’ten beri Cumhurbaşkanı değil, Ak Parti değil, ordu, polis ve Vatan Partisi idare ediyor, dediğini bilmiyor musunuz?

Siz bunları bal gibi de biliyorsunuz. Şimdi de gerçek yüzü ortaya çıktı. Perinçek hiçbir zaman farklı bir şey söylemedi ki.

Perinçek, o günlerde Ak Parti’den güzel bir taviz kopardıysa Ak Parti’yi över; arası açıldığı zaman Ak Parti’ye tehditte bulunur. “Ülkede kriz var” der, tehdit eder, “Yolsuzluklar var” der, tehdit eder; “Dosyalar var” der, tehdit eder. Sonra hükümetten alacağını aldığı zaman tekrar araları düzelir, yine Ak Parti’nin lehinde konuşmaya devam eder. Perinçek bu! Davul Ak Parti’nin sırtında olsun, tokmak benim elimde olsun, diyen bir insan ve bu tokmağı bayağıdır da vuruyor, istediği gibi davulu çalıyor. Türkiye’yi Vatan Partisi idare ediyor, Ak Parti idare etmiyor, diyor; soruşturma açılmıyor. Cumhurbaşkanının yolsuzlukları var, 38 tane yolsuzluk dosyası var diyor, kimse ona soruşturma açamıyor. Melek Çetinkaya’yı hapse atanlar, onu hapse atamıyor.

Akit TV de tutmuş “Biz daha yeni öğrendik…” diyor. Aldatıldınız değil mi? Aldatılmak isterseniz tabi aldatılırsınız. Ama biz sizin bu aldanmalarınıza aldanmıyoruz.

Programım tamamını izlemek için;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here