“ADALET BU KEZ TECELLİ ETSİN!”

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Mahkeme günü; “ADALET BU KEZ TECELLİ ETSİN!“ diyoruz…

30 0cak itibariyle tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin heyecan ve ümitle beklenen mahkemesi saat 09.00’da gerçekleşecek.

Bilindiği üzere Hocaefendi’nin mahkeme tarihi bile aylar sonra belirlenmiş, üstelik kendisinin bizzat mahkemeye katılma ve yüz yüze kendini savunma hakkı son anda iptal edilerek haklarına bir kez daha kısıtlama getirilmiştir.

Son anda yapılan bir iptal ile Muhterem Alparslan Kuytul Hocefendi mahkemeye gelmeyerek Bolu cezaevinde SEGBİS (Görüntülü bağlantı) üzerinden savunmasını gerçekleştirecektir.

Furkan gönüllüleri olarak suçsuzluğu belgelerle ispatlanmış Alparslan Kuytul Hocaefendi için siyasi değil adil(!) yargı talep ediyor, adaletin artık(!) tecelli etmesini ve beraatla birlikte tahliye kararının çıkmasını bekliyoruz.

Hayatını İslam davasına adamış Alparslan Kuytul Hocaefendi için çıkacak karar ne yönde olursa olsun, on binlerce seveni ve talebesi olarak muhterem hocamızı yalnız bırakmayacağımızı ve mücadeleden asla geri durmayacağımızı buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here