AYRI İÇTİĞİMİZ SON ÇAY OLSUN!

0

Furkan gönüllüleri yaklaşık 4 aydır her Çarşamba günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay kahve içme etkinliği düzenleyerek ‘ mekânlar ayrı olsa da gönüller bir olsun’ mesajını veriyor.

Mahkemeye son bir gün kala adaletin tecelli etmesini bekleyen binlerce Furkan gönüllüsü, etkinlik esnasında sosyal medya üzerinden ‘Hocamsız İçtiğimiz Son Çay Olsun  ‘Adalet Bu Kez Tecelli Etsin’ diyerek sayısız paylaşımlarda bulundular.

ETKİNLİK İLK OLARAK NASIL BAŞLAMIŞTI?

Bilindiği üzere 10 aydır Bolu F tipi Cezaevinde tecrit altında tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi, zindandan göndermiş olduğu son mektubunda yaşadığı derin yalnızlığı şu sözlerle ifade etmişti:

 “Necip Fazıl şiirinde; ‘çaycı, getir ilaç kokulu çaydan’ diyor. Demek ki o zindanda yalnız değilmiş, çay isteyebileceği birisi varmış. Burada benim çay isteyebileceğim birisi de yok. Zaten arkadaşsız ve tek başına içilen çayın da tadı yok. “ bu sözler üzerine Hocaefendi’nin yaşamış olduğu yalnızlığı bir nebze paylaşabilmek adına Furkan gönülleri, yaklaşık 4 aydır aynı saatte çay kahve içme etkinliği düzenleyerek zulme dikkat çektiler.

AYRI İÇTİĞİMİZ SON ÇAY OLSUN!

Furkan gönüllüleri olarak suçsuzluğu belgelerle ispatlanmış Alparslan Kuytul Hocaefendi için ayrı içilen son çay etkinliği olmasını temenni ediyor,  siyasi değil adil(!) yargı talep ediyoruz.

Hayatını İslam davasına adamış Alparslan Kuytul Hocaefendi için çıkacak karar ne yönde olursa olsun, on binlerce seveni ve talebesi olarak muhterem hocamızı yalnız bırakmayacağımızı ve mücadeleden asla geri durmayacağımızı buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Etkinlik esnasında #ZulümBiteneKadar etiketi açıldı. Etiket sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü.

İşte #ZulümBiteneKadar etiketinden geriye kalan paylaşımlar;

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here