Ahde Vefa Gösterenlere Selam Olsun!

1

270 Gündür haksız bir şekilde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri ve sevenlerinden büyük buluşma!

8 Kasım Mahkemesine sayılı günler kala Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Adalet İsteyen Öncü Nesil, bir kez daha bir araya geldi. Bayan, erkek, yaşlı, genç, çocuk her kesimden insanın bir araya geldiği ‘Ahde Vefa Gecesinde’ birbirinden anlamlı etkinlikler yer aldı.

Programın seyri şu şekilde ilerledi;
İlk olarak Rabbimiz’in yüce kelamı kuran tilaveti okundu. Ardından Grup Furkan, ilahi ve marşlarını, zindanda bulunan ASLAN hocamız Alparslan Kuytul Hocaefendi için seslendirdiler.


Daha sonra, kendisi zindanda olsa da davası hür olan 21. yüzyılın dava adamı, öncü neslin hocası, Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 20. Yıl Özel Konferansında yapmış olduğu konuşması yer aldı.


Uzun yıllardır Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi tanıyan talebeleri, Hocaefendi’nin mütevazı bir hayat yaşadığını, talebelerine nasıl değer verdiğini, basiretine nasıl şahit olduklarını örneklerle anlattılar.


Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri Hocaefendi’ye ithafen, Eşi Semra Kuytul Hocahanım’a çiçek takdiminde bulundu.

21 asırda da Vefanın ne demek olduğunu ispatlayan Furkan gönüllüleri, ‘Alpaslan hocamız serbest kalmalı ‘Öncü nesil sizinle gurur duyuyor’ sloganları ile düğün salonunu inlettiler.

30 Ocaktan bu yana yaşadığımız süreci mizahi bir üslupla ele alan skeç sahnelendi.

Son olarak Alpaslan Kuytul Hocaefendi için toplu dua edildi.

“Ahde vefa demek; tüm engellemelere rağmen sözünden dönmemek demek,
Ahde vefa demek; her şeyi göze alarak, hakikatleri cesurca konuşmak demek,
Ahde vefa demek; her şeye rağmen mücadeleye devam etmek demek. “

 

1 Yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here