Alparslan Hocaefendi’nin Talebeleri Sabah Namazında Buluştu…

0

Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemesine 30 gün kala sessiz ve zararsız eylemlerine bir yenisini daha ekleyerek bugün Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya geldiler.

Yaklaşık 11 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bir araya gelerek sabah namazını eda etti. Namazın akabinde ellerini semaya kaldıran talebeleri, tüm dünya mazlumları, Ümmet-i Muhammed için ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemesine siyaset değil adaletin tecelli etmesi adına Rablerine niyazda bulundular.

Yaklaşık 11 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri; kardeşlik, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak, Hocaefendi’nin maruz kaldığı zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, ve Niğde gibi Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya gelerek sabah namazında buluştu.

Camilerde bir araya gelen kalabalık gruplar, sabah namazı eda etmelerinin ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile etkinliklerine devam ettiler. Manevi atmosfer içerinde gerçekleşen etkinliklerinin sonunda halka çorba dağıttılar.

Hocaefendi’nin talebeleri, Ümmet-i Muhammed ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemesinde siyaset değil adaletin tecelli etmesi adına Rablerine niyazda bulundular…

ADANA

ANKARA

ELAZIĞ

GAZİANTEP

NİĞDE

https://alparslankuytul.com/2018/22-ocak-mahkemesine-son-30-gun-kala.html

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here