Alparslan Kuytul Hocaefendi Bir Kez Daha Ailesi İle Açık Görüşte Buluştu

1

Semra Kuytul Hocahanım, Bolu F tipi cezaevinde 7 aydır tecrit altında tutularak insanlarla ilişkisi kesilmeye çalışılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi 30. Kez ziyarete gitti. Alparslan Kuytul Hocaefendi, bugün açık görüş olması münasebetiyle ailesi, abileri ve yeğenleriyle buluştu.

TÜM AİLESİ İLE YENİDEN AÇIK GÖRÜŞTE BULUŞTU

Semra Kuytul Hocahanım, 30 haftadır her Salı olduğu gibi bu hafta da Adana’dan Bolu’ya saatler süren yolculuk sonrası Bolu F tipi cezaevinde 208 gündür tecrit zulmüne maruz bırakılan eşi Alparslan Kuytul Hocaefendi ile açık görüşme gerçekleştirdi. Her açık görüşme de olduğu gibi bu görüşmede de beş çocuğu ve Hocaefendi’nin abileri Muhterem hocamızı yalnız bırakmadı.

YEĞENLERİ İLE İLK KEZ AÇIK GÖRÜŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

208 gündür tecrit altında bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi, özellikle ikinci dereceden akrabalara da görüş izninin verilmesiyle birlikte yeğenleri ile ilk kez açık görüşme imkanı buldu.

Semra kuytul Hocahanım ve Hocaefendi’nin yeğenleri, açık görüş öncesinde sosyal medya üzerinden şu paylaşımlarda bulundular;

Ayrıca 30. kez Adana’dan Bolu’ya Alparslan Kuytul Hocaefendi ile açık görüşe giden Semra Kuytul Hocahanım ve ailesi dün akşam saatlerinde uzun bir konvoy eşliğinde uğurlanmıştı. Haber hakkında ayrıntılı bilgi için linke tıklayınız;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Talebe ve Sevenlerinin Özgürlük Konvoyu Devam Ediyor!

BOLU F TİPİ’NİN ÖNÜ HER SALI KALABALIK

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 208 gündür tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam etmektedir.

Her salı olduğu gibi bu salı da Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için Diyarbakır, Bursa, Adana, Ankara, Elazığ’dan gelerek cezaevi önünde destek oldular… Her hafta Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi gelmeye devam ediyor.

Bolu F Tipi Cezaevinin önünde bekleyen Hocaefendi’nin talebelerinin atmış olduğu destek mesajlarından bazıları;

HABER BEKLEYENLERİ YİNE UNUTMADI

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin durumu hakkında bilgi almak isteyen talebe ve sevenleri arasında  köprü olmaya devam etmektedir. 08.02.2018 tarihinden itibaren her hafta salı günü görüş sonrası haber bekleyen onbinlerce kişiyi bilgilendiren Hocahanım, bu hafta da geleneği bozmadı. Sağlığının ve moralinin iyi olduğunu belirtti. Sosyal medya üzerinden haber bekleyenleri bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım’ın yaptığı paylaşımlar şu şekilde; 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here