Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin ‘Gönüller Bir Kez Daha Bir Oldu’

0

209 gündür Bolu Cezaevinde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye sevenlerinin büyük desteği devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşması adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiren sevenler, bir kez daha binlerce kişinin katılımıyla zulme karşı çay kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

209 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bugün saat 10:30 da bir kez daha Alparslan kuytul hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme etkinliği gerçekleştirdi.

Furkan gönüllüleri, her çarşamba ve pazar günü Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay kahve içerek Furkan Nesli Dergisi ve kitap okuma etkinlikleri düzenlemektedirler.
Tecrit zulmü ve yaşanan tüm zulümler bitene kadar bu etkinliklerini devam ettirecekleri mesajını veren Furkan Gönüllüleri, Hocaefendi’nin ve zulme maruz kalan mazlumların yanında olduklarını yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler. Daha önce de Semra Kuytul Hocahanım, atmış olduğu tweetlerde yapılan zulümler bitene kadar hem faydalı hem de sessiz çığlık hükmünde olan etkinliklerin çeşitlenerek artacağı bilgisini paylaşmıştı.

Bu hafta gerçekleşen aynı saatte çay-kahve içme etkinliği sosyal medyada yine yoğun ilgi gördü. Ailece ya da iş yerinde verilen molalarda, evlerinde, bahçelerinde hemen hemen her alanda ellerinde çay ve kahve ile etikete katılan talebe ve sevenleri tecrit zulmüne maruz bırakılan Hocaefendi ile adeta gönül birlikteliği oluşturdular.

Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri aynı anda çay kahve içme etkinliğine katılarak sosyal medyada ki paylaşımları ile zulme ve haksızlığa karşı tek yürek olduklarını bu hafta da ispatlamış oldular. 

Yapmış oldukları  ‘çay içme etkinliği’ vesilesiyle zulme asla razı olmayacaklarını gösteren Furkan gönüllüleri, hiçbir şekilde ‘meşru’ olmayan bir yola başvurmayacaklarını da göstermiş oldular.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği  etiketinden anlamlı görüntüler paylaşıldı .
İşte o görüntülerden bazıları;

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here