Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evinin Önünde Kitap Okuma Etkinliği

1

Yargısız infazın 213. gününde Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuyarak zulme karşı tepkilerini göstermeye devam ettilerKitap okuma etkinliğine yeni soluk getiren Furkan gönüllüleri, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu pazar da  dergi ve kitap okuma etkinliğini Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde muhabbet ve özlem havası içerisinde gerçekleştirdiler.

      

      

Ayrıca etkinlik boyunca Semra Kuytul Hocahanım, Kurban bayramında Hocaefendi’nin ailesi ile çektirmiş olduğu son fotoğrafları da sosyal medya üzerinden paylaştı.

Furkan Gönüllüleri, her hafta çarşamba günleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve etkinliği, her pazar günleri ise Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinlikleri ile Türkiye’de ses getiren çarpıcı, anlamlı ve faydalı etkinlikler düzenleyerek, etkinlik esnasında açtıkları etiketi Türkiye gündemine taşımışlardı.

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için islami faaliyetler yaparak geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 213 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit zulmüne maruz bırakılmaya devam ediyor.
Talebe ve sevenleri ise her fırsatta bu yargısız infaza bir son verilmesi çağrısında bulunup Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin biran evvel özgürlüğüne kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Bugün saat 11.00’de  Furkan gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Adana Reşatpaşa’da bulunanan evinin önünde toplanıp, yanlarında getirdikleri kitap ve dergileri okuyarak bekleyişlerini sürdürdüler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 30 Ocak 2018’de bir şafak operasyonuyla evinden gözaltına alındığı tarihten itibaren Furkan gönüllüleri,farklı yer ve zamanlarda bekleyişlerini sürdürdüler.

Hocaefendi’nin 10 günlük gözaltı süresi boyunca gece ve günüz olmak üzere Adana Emniyeti önünde sessiz bekleyişlerini sürdüren Furkan gönüllüleri, 8 Şubat’ta ise adliye önünde beklemişlerdi.

Daha sonralarında ise Furkan gönüllülerinin aralıklı zamanlarda Bolu F Tipi Cezaevi’nin önünde bekledikleri görülmüştü.

Furkan Gönüllüleri, düzenledikleri her etkinlikle mazlumların gür sesi olarak bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sesi olmaya devam etmektedirler. Etkinlik esnasında  #AlparslanHocamıBekliyorum etiketini açarak bu bekleyişlerinin ne ilk ne de son olacağını, Hocaefendi başta olmak üzere tüm mazlumlar özgürlüğüne kavuşuncaya dek bekleyişlerinin devam edeceğinin mesajını verdiler. Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı, özgürlük ve adalet çağrılarını bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha yinelemiş oldular.

     

                     

Etkinlik boyunca Ümmetin yeniden dirilişini hedefleyen ve zengin içeriğiyle her ay okurlarıyla buluşan Furkan nesli dergisiyle ve çeşitli kitaplarla birlikte paylaşımlar yapıldı. 

İşte etkinlik esnasında yapılan bazı paylaşımlar;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here