Alparslan Kuytul Hocaefendi Açık Görüşte Ailesiyle Bayramlaştı

0

198 gündür Bolu F Tipi Cezaevi’nde haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklu yargılanan ve tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi bayramları da aile ve sevdiklerinden uzakta, üç kişilik koğuşunda tek başına geçirdi.

Salı günü (21.08.2018) tatil olması sebebiyle yapılamayan görüşme, bugün (25.08.2018) Kurban Bayramı münasebetiyle açık görüş şeklinde gerçekleşti.
Böylece Alparslan Kuytul Hocaefendi yakın ailesi ile bayramlaşma ve çocuklarına tekrardan sarılma fırsatı buldu.

Semra Kuytul Hocahanım açık görüş için beş çocuğuyla birlikte Bolu’ya gittiğini attığı şu tweetle duyurdu:

“Herkese günaydınlar..
Bu hafta Bayram dolayısıyla Salı günü görüş yoktu. Onun yerine bugün Kurban Bayramı görüşü için çocuklarımla Bolu’dayız…”

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Bayram Tebriği

Adana’dan Bolu’ya saatler süren uzun yolculuk sonrası Alparslan Kuytul Hocaefendi ile görüşen Semra Kuytul Hocahanım, Hocaefendi’nin herkesin bayramını tekrardan tebrik ettiğini ve birkaç mesajı olduğunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin “Bayramda size çok dua ettim” dediğini ileten Semra Kuytul Hocahanım’ın yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

Dün de (Cuma) telefon görüşü vardı. Muhterem Hocam herkesin bayramını bir kez daha tebrik etti. “Bayramda size çok dua ettim” dedi. “Herkese selamımı söyle, Allah bayramın kiymetini bilenlere, yapması gerekenleri yapanlara yardım edecektir. Bayram Allah’ın bayramı sonuçta..” dedi

“Bu bayramda kim ne yaptıysa, kimleri gezdiyse, kimleri ziyaret ettiyse, ne kadar kurban kestiyse, ne kadar Allah için çalıştıysa Allah kabul etsin” dedi. Daha başka güzel şeyler de söyledi. İlk fırsatta paylaşırım inş.

Çok kıymetli Hocamla görüştük. İki ablası, çocuklar ve ben! Sağlığı iyi görünüyordu. Selam gönderenlere ve genel olarak herkese selamı var. Onu orada birkez daha bırakıp çıkmak ne kadar zor anlatamam! Evet KADER bu! Ama bu zulmü yapanlardan hesabı var elbette! Onu da Allah bilir!

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here