Alparslan Kuytul Hocaefendi İle Aynı Saatte Çay İçme Etkinliği

1

Furkan Vakfı gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarına yapılan zulümlere karşı farkındalık oluşturmak adına aynı saatte çay, kahve içme etkinliği düzenleyerek bugün de mesajı büyük bir etkinlik düzenledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek ve maruz bırakıldıkları haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenledikleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay, kahve içme etkinlikleri her hafta olduğu gibi bu hafta da devam etmektedir.

202 gündür yargısız infaz ile Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’inin talebe ve sevenleri bu haksızlığa 7 aydır tepki göstermeye devam edip, hemen hemen her fırsatta Alparslan Hocaya Özgürlük çağrılarını yinelemektedirler. Furkan gönüllülerinin her Çarşamba ve Pazar günleri sabit olarak düzenledikleri aynı saatte çay içme ve kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup, açılan taglar her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri aynı anda çay kahve içme etkinliğine katılarak sosyal medyada ki paylaşımları ile zulme ve haksızlığa karşı tek yürek olduklarını bu hafta da ispatlamış oldular. 

Yapmış oldukları  ‘çay içme etkinliği’ vesilesiyle zulme asla razı olmayacaklarını gösteren Furkan gönüllüleri, hiçbir şekilde ‘meşru’ olmayan bir yola başvurmayacaklarını da göstermiş oldular.

İşte  etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hafta yeğenleriyle kapalı görüş gerçekleştirdi. Hocaefendi hakında son güncel habere ulaşmak için tıklayınız;

Alparslan Kuytul Hocaefendi Bu Hafta Yeğenleriyle Kapalı Görüş Gerçekleştirdi

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here