Alparslan Kuytul Hocaefendi Bu Hafta Yeğenleriyle Kapalı Görüş Gerçekleştirdi

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi 201 gündür haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu yargılanıyor ve yargısız infazın ilk gününden itibaren tecrit zulmüne maruz bırakılıyor.

Her hafta Salı günleri bir saat olan kapalı görüş hakkı için eşi Semra Kuytul Hocahanım Şubat ayından itibaren Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi ziyaret ediyor. Geçtiğimiz son iki haftada ise sadece birinci dereceden akrabaları ile olan görüş kısıtlaması kalktı ve ikinci dereceden akrabaları da görüşe katılabildi.

Semra Kuytul Hocahanım twitter üzerinden yaptığı paylaşımla 25.08.2018 tarihinde Alparslan Kuytul Hocaefendi ile yaptıkları açık görüş sebebiyle bu hafta Salı görüşüne kendisinin değil Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yeğenlerinin katılacağı bilgisini paylaştı ve yeğenleri ile görüşünün nasıl geçeceği hususunda merak edenleri bilgilendireceklerini de ekledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Akrabaları ile Görüştü

201 gündür tüm insanlarla ilişiği kesilen ve ağır bir tecrit zulmüne maruz bırakılan Hocaefendi, 7 ay sonra ikinci dereceden akrabalarıyla görüşebilme fırsatı buldu.
Görüşmeye katılan yeğenleri ise Hocaefendi’nin moralinin ve sağlığının iyi olduğunu ifade ettiler.

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile kapalı görüş gerçekleştiren yeğenlerinin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ise şöyle;

 

Ayrıca Furkan vakfına operasyon başlığıyla 30 ocaktan bu yana Alparslan Kuytul Hocaefendi başta olmak üzere tutuklu yargılanan Furkan gönüllüleri hakkında ve başından itibaren yaşanılan tüm süreç üzerine ayrıntılı ve tarafsız bilgilere ulaşabilir, bizi bizden tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here