Furkan Gönüllüleri Özgürlük İçin Okuyor

0

Furkan gönüllülerinin Hocaefendi ile her Çarşamba  aynı saatte çay içme ve her Pazar Hocaefendi’nin evinin önünde bekleme-kitap okuma etkinlikleri ülke çapında oldukça dikkat çekici olup açılan etiketler her hafta binlerce katılımcıyla Türkiye gündemine taşınmaktadır.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek adına düzenledikleri Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği bu hafta Hocaefendi’nin evinin önünde ardından da merkez parkta gerçekleşti. Furkan Gönüllülerinin bu sessiz çığlıkları Hocaefendi başta olmak üzere tüm mazlumlar özgürlüğüne kavuşuncaya dek devam edecektir. Adana’da Merkez Parkta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde yüzlerce kişi kitap okuma etkinliğine katılıyor.

Ayrıca Furkan Gönüllüleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri ve bir çok farklı kesim Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 KASIMDA olacak olan mahkemesi beklemekte ve bu mahkemede adaletin tecelli edeceğini umut etmektedirler.

Etkinlik boyunca Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri, yargısız infaza bir an evvel son verilmesi çağrısında bulunup, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğe kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemeye devam edeceklerinin mesajını veriyorlar.

Kitap okuma etkinliğini bu pazar Bolu F tipi cezaevi önünde gerçekleştiren Alparslan Kuytul Hocaefedi’nin üniversiteli talebeleri etkinlik öncesi cezaevi önünde kamuoyuna açıklama yaptı.
“Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye tahliye istiyoruz”

Bu Pazar da Adana Merkez Parkta Alparslan Kuytul’a Özgürlük yazılı balonların uçurulması ile Adana semasında renkli ve samimi görüntüler yaşandı.

Furkan gönüllüleri Öğlen ezanın okunmasıyla namazlarını eda etmek üzere Sabancı Merkez camiye gittiler ve namazlarının bitimiyle sessizce dağıldılar.

Ayrıca etkinlik esnasında açılan #Özgürlükİçin etiketi halktan gördüğü yoğun ilgi ile Türkiye gündemine yükseldi

Etkinlikten geriye kalanlar;

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here