Haksız Tutukluluğun Son Bulması İçin Hocamla Çay-Kahve İçme Etkinliği!

0

Furkan gönüllüleri, 4 aydır her çarşamba günü ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay-kahve içme etkinliği- düzenleyerek ülkemiz çapında zulme ve haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Bilindiği üzere 8 Kasım Perşembe günü Mahkeme heyeti,  Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin terör kapsamındaki mahkemede tahliyesine karar vermişti. Ancak, Hocaefendi  11. Ağır ceza mahkemesinden tahliye edilmesine rağmen 4. Ağır ceza mahkemesinden tutuklu yargılanmaya devam etmektedir.

8 Kasım mahkeme öncesi tüm Furkan gönüllüleri, çay-kahve içme etkinliği esnasında ‘Hocamsız içtiğimiz son çay olsun’, ‘ Hocamsız geçirdiğimiz son çarşambamız olsun’ diyerek zulmün son bulmasını istemişlerdi. 4. ağır ceza Mahkemesinden tahliye kararı çıkmaması üzerine 276 gündür haksız tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yüzlerce seveni, bir kez daha aynı azim ve özlemle yılmadan, yorulmadan zulme farkındalık olmak için çay-kahve içme etkinliği gerçekleştirdiler. Ülkemizde yapılan zulümler bitene dek mücadeleye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Etkinlikten geriye kalanlar;

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here