Tevhidin Yılmaz Neferleriyiz Biz!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenlerinin zulme dikkat çekmek ve maruz bırakıldıkları haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenledikleri ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği’, her hafta olduğu gibi bu hafta da devam ediyor. Başta Adana Merkez park olmak üzere çeşitli parklarda bir araya gelen Furkan gönülleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bu haftada büyük bir kalabalık oluşturdular.

Günümüzde kitap okuma oranının günden güne azalmasıyla birlikte hem insanlara kitap okuma alışkanlığı kazandıran hem de zulme karşı tüm yasal haklarını kullanarak farkındalık oluşturmaya çalışan Furkan gönüllüleri, her pazar günü Alparslan Kuytul Hocaeefendi ile aynı saatte kitap okuyarak Türkiye’de ses getiren çarpıcı, anlamlı ve faydalı etkinlikler düzenlemeye devam ediyorlar.

Furkan Gönüllüleri, düzenledikleri her etkinlikle 283 gündür haksız yere tutuklu bulunan ve mazlumların umudu olarak bilinen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sesi olmaya devam ediyorlar. Etkinlik esnasında  Etiketini açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek olan binlerce sosyal medya kullanıcısı özgürlük ve adalet çağrılarını bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha yinelediler.

Her geçen gün birbirinden değerli ve anlamı büyük etkinliklere imza atan Furkan gönüllüleri, bu etkinlikler vesilesiyle Muhterem hocamız özgürlüğe kavuşuncaya kadar durmayacaklarının da mesajını vermiş oluyorlar…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here