Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evi Önünde ‘Sabırla Bekleyiş’ Devam Ediyor!

0

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenlerinin zulme tepki göstermek ve maruz bırakıldıkları haksızlıklara karşı farkındalık oluşturmak adına düzenledikleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği her hafta olduğu gibi bu hafta da Hocaefendi’nin evinin önünde devam ediyor.

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşu için faaliyetler yaparak geçiren Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 220 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıp tecrit işkencesine maruz bırakılmaktadır.
Talebe ve sevenleri ise her fırsatta bu yargısız infaza bir son verilmesi çağrısında bulunup Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin biran evvel özgürlüğüne kavuşması için yasal çerçevede faaliyetler düzenlemektedirler.

Ayrıca Semra Kuytul Hocahanım, Hocaefendi ile gerçekleştirmiş olduğu 14.09.2018 tarihli telefon görüşmesi sonrasında sosyal medya üzerinden Hocaefendi’nin son durumu hakkında bazı bilgilendirmelerde bulunmuştur.
8 Şubat itibariyle Hocaefendi’nin birçok hakkının elinden alındığını ve bazı hakların kendisine ancak 5 buçuk ay sonra verildiğini ve çok geç verilen bu haklara da tekrardan kısıtlama getirildiği bilgisini paylaşmıştır.

Hocaefendi’nin bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu ve yapılan bu haksızlığa kendisinin de çok üzüldüğünü belirten Semra Kuytul Hocahanim, Hocaefendi’nin 7 aydır maruz kaldığı ve insan hakları dilinde ‘işkence’ olarak adlandırılan tecrit uygulaması emrinin de yazılı halde değil, sözlü bir emir olarak geldiğini belirtmiştir.

Tecrit uygulamasının devamı için sözlü emri verenin kim olduğunun bulunması gerektiğini ve Hocaefendi’ye yapılan bu haksız uygulamanın hukuki değil siyasî sebeplere dayandığının da bir kez daha altını çizmiştir.

Ayrıca sosyal medya üzerinden tecrit emrini verenin kim olduğunu ve bu emri verenlerin isimlerini bulana kadar sessiz kalmayacağını duyuran Hocahanım, sosyal medya üzerinden paylaşım yaptıktan hemen sonra tetikçi ve yandaş medya bir kez daha tetiğe basmış ve Hocaefendi hakkında ‘41 yıl ceza istemi’ yalan haberini medyaya servis etmiştir.

Bu şekilde yollara başvurarak tecrit emrini verenin kim olduğunun ortaya çıkmasını istemeyenler ve bu yanlışların üstünü örtmeye çalışanlar, bilmelidirler ki; yapmış oldukları yıpratma ve yıldırma politikaları asla sonuç vermeyecektir. Furkan gönüllüleri yapılan bu keyfi ve haksız uygulamalara sessiz kalmayacak ve bu haksızlıkları duyurmak için her türlü meşru yola başvuracaklardır.

Semra Kuytul Hocahanım’ın telefon görüşmesi sonrası yapmış olduğu paylaşımlar şu şekilde olmuştur;

“Hayırlı Cumalar.. Biraz evvel Alparslan Kuytul Hocaefendi ile telefon görüşmesi yaptım. Çok üzgün ve öfkeliyim. Zoraki verdikleri sohbet ve spora çıkma hakkını da iptal ettiler. Spora çıkabileceğini ama tek olacağını ve 2 ayda sadece 3 kere!!! olacağını söylemişler o da çıkmamış!

7 aydır İlk defa “Allah, beni buraya koyanları bu zulmü yapanları da BURAYA KOYSUN!” dedi. YÜREKTEN AMİİN DİYORUM!

“İddianame 1 buçuk ay önce yayınlandı. Savcının olur olmaz bir araya getirdiği suçlamaları bir araya getirseniz belki 20 yıl eder üstüne bir 21 yılda bunlar eklemiş!

Bunlar sadece iddiadır ve konuyu az çok bilen herkes bu yapılan haberlerin algı ve siyasi operasyon olduğunu anlar! Bir gün algı malzemesi olur diye zulada bekletilen iddianamenin haberini ilk defa Furkan Haber 30 Temmuz’da yaptı!

Peki bugün ne oldu da ZULADA NE VAR diye baktılar! Bugün, bu zulme vereceğimiz tepkilerle TÜRKİYE’NİN ÇINLAYACAĞINI ve SORUMLULARININ İSİM İSİM TESPİT EDİLMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZI DUYURDUK! İŞTE BÜTÜN MESELE BU!

Sosyal Medya üzerinden hesaplaşalım biraz!

1- 41 yıl haberini ilk servis yapan AA, bir buçuk ay önce yayınlanan haberi son dakika olarak ve abartarak girme emrini kimden aldı!

2- AA’dan sonra ilk haber yapan tetikçiler kim! (Buna siz bakın)

3- 41 yılı hesaplayan avukat kim!

Ayrıca diğer bir hesaplaşma; bugün Alparslan Kuytul Hocaefendi daha önce söylediğini ve tecrit emrinin yazılı değil sözlü geldiğini bir kez daha söyledi.

ADALET BAKANLIĞINA ÇAĞRIMDIR!

BU İSMİ BULMAK VE AÇIKLAMAK ZORUNDASINIZ!

BU KAMUOYUNA BORCUNUZDUR!

Adalet Bakanlığına ÇAĞRIM!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye

BU ZULMÜ YAPAN,

YAPTIRANLAR

BU EMRİ VERENLER SİLSİLESİNDE KİMLER VAR!

MAHKEMEYİ YEDİ AYDIR ERTELETENLER KİMLER!

SİLSİLE HALİNDE İSİMLERİ TESPİT EDİLMELİ VE BU HUKUKSUZLUĞUN CEZASI VERİLMELİ

Bugün gerçekleştirilen ‘Hocaefendi ile ayni saatte kitap okuma etkinliğinde’ de özellikle bu konulara değinen Furkan gönüllüleri,  #AlparslanHocamıBekliyorum tagını başlatarak Hocaefendi’yi her daim bekleyeceklerinin mesajını verdiler.Etkinlik boyunca Furkan Gönüllüleri, Muhterem Hocamızın evinden ve bulundukları şehirlerden anlamlı paylaşımlarda bulundular.  Özellikle Hocaefendi’nin evinin önünde yapılan paylaşımlar ile tecritte bırakılan Hocaefendi arasında adeta gönül birlikteliği oluşturuldu.

Özgürlük İçin Yürüdüler

 Etkinlik sonunda evin önünde toplanan kalabalık, öğle namazını hep beraber ikame edebilmek için Sabancı Merkez Camisine doğru yürüyüş gerçekleştirdiler. 

İşte etkinlik sonrası yapılan paylaşımlardan bazıları;

 

 

Adanalı gençlerden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek mesajı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here