Tetikçi Medyanın Yalan Haberleri Yine Tutmadı !

3

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında İddianamenin hazırlandığını vakfımız tarafından 30 temmuzda duyurmuş olmamıza rağmen, İddianame yeni hazırlanmış gibi son dakika haberi veren bazı haber siteleri Hocaefendi hakkında 41 yıl hapis cezası istendiğine dair yalan haber yaptılar Yapılan bu asılsız haberlere Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri büyük tepki gösterdi.

Başta Semra Kuytul Hocahanım, sosyal medya üzerinden bu haberlerin ALGI ve SİYASİ bir oyunun parçası olduğunu vurgulamıştır.

Semra Kuytul Hocahanım, bugün ortaya atılan asılsız iddiaların ve algı dolu haberlerin ardından sosyal medya üzerinden şu paylaşımları yapmıştır;

“İddianame 1 buçuk ay önce yayınlandı. Savcının olur olmaz bir araya getirdiği suçlamaları bir araya getirseniz belki 20 yıl eder üstüne bir 21 yılda bunlar eklemiş!

Bunlar sadece iddiadır ve konuyu az çok bilen herkes bu yapılan haberlerin algı ve siyasi operasyon olduğunu anlar! Bir gün algı malzemesi olur diye zulada bekletilen iddianamenin haberini ilk defa Furkan Haber 30 Temmuz’da yaptı!

Peki bugün ne oldu da ZULADA NE VAR diye baktılar! Bugün, bu zulme vereceğimiz tepkilerle TÜRKİYE’NİN ÇINLAYACAĞINI ve SORUMLULARININ İSİM İSİM TESPİT EDİLMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZI DUYURDUK! İŞTE BÜTÜN MESELE BU!

Sosyal Medya üzerinden hesaplaşalım biraz!

1- 41 yıl haberini ilk servis yapan AA, bir buçuk ay önce yayınlanan haberi son dakika olarak ve abartarak girme emrini kimden aldı!

2- AA’dan sonra ilk haber yapan tetikçiler kim! (Buna siz bakın)

3- 41 yılı hesaplayan avukat kim!

Ayrıca diğer bir hesaplaşma; bugün Alparslan Kuytul Hocaefendi daha önce söylediğini ve tecrit emrinin yazılı değil sözlü geldiğini bir kez daha söyledi.

ADALET BAKANLIĞINA ÇAĞRIMDIR!

BU İSMİ BULMAK VE AÇIKLAMAK ZORUNDASINIZ!

BU KAMUOYUNA BORCUNUZDUR!

Adalet Bakanlığına ÇAĞRIM!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye

BU ZULMÜ YAPAN,

karalama

BU EMRİ VERENLER SİLSİLESİNDE KİMLER VAR!

MAHKEMEYİ YEDİ AYDIR ERTELETENLER KİMLER!

SİLSİLE HALİNDE İSİMLERİ TESPİT EDİLMELİ VE BU HUKUKSUZLUĞUN CEZASI VERİLMELİ!”

HOCAEFENDİ’NİN SEVENLERİNDEN TAM DESTEK

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri ve talebeleri ortaya atılan ‘41 yıl ceza istemi’ haberleri üzerine sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler.

Yaklaşık 5 yıldır atılan her türlü iftira ve karalama kampanyasına karşı her daim Hocaefendi’nin yanında olan ve Hocaefendi’yi hiçbir zaman  yalnız bırakmayacaklarının mesajını veren sevenler, atılan bu iftirada da tepkilerini bir kez daha ortaya koydular.

ALLAH VAR GAM YOK

Ahmet Ekinci kişisel sosyal medya hesabı üzerinden getirdiği tepkide, “Hakkımızda 21 yıl istenmiş güldüm geçtim “ diyerek çıkan asılsız haberlerde bazı Furkan gönüllülerine de 21 yıl ceza isteminde bulunulduğunu ancak bu gibi haberlere itibar etmediğini belirtmiştir. Tweetin devamında  “Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. Allah’a tevekkül ettik. Allah var gam yok “ ifadelerini kullanmıştır.

EN KÖTÜ HIRSIZLIK HAYAT ÇALMADIR

Sümeyra Yılmaz kişisel sosyal medya hesabı üzerinden getirdiği tepkide, “En kötü hırsızlık hayat çalmadır hukukta bunun cezası var mı? Ama Allah’ın kanununda var bekleye dursunlar “ diyerek tepkisini dile getirmiştir.

BU KADAR UCUZ MU ADALET

Bir diğer tepki veren isim de Esma ardıç oldu.

“Bu kadar ucuz mu adalet, üç -beş gazetenin iftirasına satılsın! İnsanlar bu kadar aptal mı bu alçak iftiralara inansın! “ Demiştir. Ve devamında da  “Alparslan Kuytul Hoca basit bir insan değil. Bu ülkenin değerli hocalarından… Birkaç kendini bilmez gazetenin iftirasıyla onu bitiremeyecekler “ ifadesinde bulunmuştur. Alparslan Kuytul Hocadan şimdiye kadar kim zarar görmüş söyleyin! O’ndan kime kötülük dokunmuş! Vatanını, milletini seven bir hocaya attığınız bu iftiraların ve haksızlıkların cevabını yarın millet size verecektir. “ diyerek tepkisini ortaya koymuştur. 

GELİNEN NOKTA MAZLUMLARIN YANINDA OLMANIN BEDELİ

Bir diğer tepki veren isim de İbrahim Güvenmez oldu.

 “Alparslan Kuytul hocamız elinden mikrofonu alınmasa, terör yaftası vurulmasa dışarıda olur sizin yanlışlarınızı, vatana millete verdiğiniz zararları eleştirirdi. Size boyun eğmezdi. Gelinen nokta gösteriyor ki bütün yapılan zulümler hakkı konuşmanın mazlumların yanında olmanın bedeli. “ diyerek tepkisini dile getirmiştir.

SON NEFESİMİZE KADAR HOCAMIZIN YANINDAYIZ

Bir diğer tepki veren isim de Beyza Şanlı oldu.

 “Alparslan Kuytul Hocaefendi, ülkede yaşanan haksızlıklara, yolsuzluklara ve adaletsizliğe karşı tepkisini en gür seda ile göstermiş kıymetli bir alimdir. Son nefesimize kadar hocamızın yanındayız ve onun tahliye olacağı günü büyük bir özlem ve umutla bekleyeceğiz. “ diyerek Muhterem Hocamıza olan vefasını dile getirmiştir.

HALKTAN GELEN TEPKİLER; ‘Yandaş Medya Atıyor Sosyal Medya Tutmuyor’ 

 

3 YORUMLAR

  1. Bu zulme sessiz kalmıyoruz heryerde anlatıyoruz, ALLAH yalancıları sevmez, bu algı operasyonlarını yapanlar tövbe etmezlerse vay hallerine, bu hakkı ödeyemezler.

  2. Bu zulme sessiz kalmıyoruz heryerde anlatıyoruz, ALLAH yalancıları sevmez, bu algı operasyonlarını yapanlar tövbe etmezlerse vay hallerine, bu hakkı ödeyemezler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here