‘Susturma operasyonuna’ 28 Haftadır Basın Açıklamalı Cevap

0

Furkan gönüllüleri, 30 ocak 2018 tarihinde başta Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan vakfına ‘sus operasyonu’ yapan Hükümete,  her hafta düzenli olarak yaptıkları etkinlikler ve eylemlerle susmayacaklarının mesajını vermeye devam ediyor.
Basın açıklamaları, özgürlük yürüyüşleri, özgürlük konvoyları, çay içme ve kitap okuma faaliyetleriyle her geçen gün görünürlüklerini ve etkilerini arttıran Furkan gönüllüleri, hukuksuzlukları yüksek tonda eleştirmekten çekinmiyor.

Furkan Gönüllüleri, 5 Aralık 2018’den itibaren her hafta Türkiyenin yarası olarak nitelendirilebilecek çeşitli konularla ilgili basın açıklaması düzenliyor.

Tüm olumsuz hava şartları ve polis engellerine rağmen 7 aydır devam eden basın açıklamalarında gönüllüler, özelde Alparslan Kuytul Hocaefendi  ve Furkan Vakfı başkanı Ali Alagöz için genelde ise tüm mazlumlar için adalet talep ederek bireysel ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Haftalardır sekteye uğramadan devam eden basın açıklamaları, pankart ve dövizlerle sloganlar eşliğinde Adana Atatürk Parkı ve  Adana Merkez Park’ta  gerçekleştiriliyor.

Türkiye ve dünya müslümanlarının sorunlarına duyarsız  kalmayan gönüllüler, gündeme dair önemli konuları da basın açıklamalarına taşıyor.

Furkan Gönüllüleir, “Alparslan Kuytul Hocaefendiye Özgürlük”, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı Mahkemesine Dair Hakikatler”Zulme Karşı Mücadele” gibi Alparslan Kuytul Hocaefendiye dair yapılan hukuksuzlukları konu edinen basın açıklamalarının yanı sıra Yeni Zelandadaki Terör Saldırılarına, Mısırdaki İdamlara, Yemendeki İnsani Krize ve Darbeler gibi çeşitli sorunlara karşı da basın açıklaması düzenliyor.

Öte yandan “Tevhidden Medeniyete”, Tevhid Manifestosu” şeklindeki basın açıklamalarıyla da İslami hakikatlere dikkat çekiyorlar.

Uzun soluklu basın açıklamaları ile Türkiyedeki ölümcül sessizliği bozan gönüllüler, basın açıklamalarını haksızlık ve zulümler devam ettiği müddetçe sürdürmeyi hedefliyor.

– Sözüm ona bazı İslami kesimlerin(!) toplumdaki yozlaşma ve adaletsizliklere sadece nefes alma desibelinde ses çıkardıkları bugünlerde, ‘zulme karşı susan dilsiz şeytandır’ İslami düsturuyla yol alan Furkan gönüllülerinin basın açıklamalarından oluşan derlemeleri sizlerle…


CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here