Tahliye Olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Siren Sesleriyle, Bastırılmaya Çalışılan Konuşması!

0

350 Gün sonra tahliye olarak evine gelen Alparslan Kuytul Hocaefendi, kendisini karşılamaya gelen sevenlerine hitap ederken emniyetin engeli ile karşılaştı. Akabinde sesini duyuramayan Hocaefendi evinin balkonuna çıkarak sevenlerine seslenmeye çalıştı. O esnada polis araçları siren seslerini açarak konuşmasına engel olmaya çalıştı.

İşte engellenen o konuşması;

Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!
Devam edin. Tıpkı peygamberimize yapıldığı gibi bana yapıyorsunuz. Peygamberimize aynısını yaptılar. Aynen böyle ses yaptılar, peygamberimizin konuşmasını engellediler. Aynısını yapıyorsunuz. İftiralarla beni bir yıl hapse attırdınız.

Size hakkımı haram ediyorum! Haksız yere bir sene hapse attırdınız.

Yetmedi kendi evime bile gelmeme engel oldunuz.

Siz bu şekilde devam etmekle sadece ve sadece kendinizi düşüyorsunuz.

Çok büyük bir ayıp işliyorsunuz.

Yazıklar olsun diyorum size. Yazıklar olsun. Beni haksız yere bir yıl hapse attırdınız. Şimdi beni karşılamaya gelenleri engelliyorsunuz. Benim sevilmemi, sayılmamı hazmedemiyorsunuz. Sadece ve sadece herkes kendi partisinin liderinin sevilmesini istiyor. Partiler dışında hiçbir kimsenin sevilmesine razı olmuyorsunuz. Demokrasi diyorsunuz, demokrasiye de aykırı davranıyorsunuz. Bir insanın bu kadar engellenmesi normal midir? Bu ahlaklı mıdır? Yazıklar olsun. Ben bir senedir haksız yere hapse atıldım. Zalimce, iftiralarla… Bu insanlar da beni seviyorlar diye beni karşılamaya geldiler. Neden hazmedemediniz? Böyle bir kanun yok, olamaz. Siz nereden talimat alıyorsunuz. Kıymetli kardeşlerim; Cuma namazı vakti geldi. Abdest alıp camiye gideceğim. Daha sonra inşallah görüşürüz. Bu yapılanları da unutmayınız.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here