ZULÜM BİTENE KADAR HER YERDE ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ! SUSMAYACAĞIZ!

0

İslam Medeniyetini kurmak, beklenen Öncü Nesli yetiştirmek, en önemlisi ümmetimizin uyanışı ve kurtuluşu adına çilesine talip olduğumuz bu yolda ilerlerken yaşadığımız tüm zorluklara rağmen okumaya, yaşamaya, anlatmaya ve meydanlarda olmaya devam ediyoruz.

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 30 Ocak 2018 günü gözaltına alınarak haksız bir şekilde tutuklanması, vakıf ve derneklerin kapatılması, İslami faaliyetlere yapılan engellemelerin yanı sıra toplumların huzur, adalet ve özgürlük arayışları, ülkemizin ve Ümmet-i Muhammed’in içerisinde bulunduğu durum, İslam Medeniyetine olan özlemimizi her geçen gün daha da arttırıyor.

Bunun için Tevhid davasını,  müslümanların üzerindeki baskı ve zulmü,  Tevhid davasının savunucusu olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin suçsuzluğunu ve Furkan Vakfının temizliğini, yurt içinde ve yurt dışında anlatmaya devam ediyoruz.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yurt içinde ve yurt dışında bulunan binlerce seveni, devlet kurumlarınca hazırlanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi ve Furkan Vakfını aklayan raporlardan oluşan broşürle, halktan çeşitli kesimleri kapı kapı ziyaret ederek, Hocaefendi’nin ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu anlatmaya ediyor.

Furkan Gönüllüleri, 30 Ocak operasyonu sonrası Furkan Vakfına ve Hocaefendi’ye yapılan hukuksuzlukları, yaşatılan zulmü anlatmak için kapısını çaldıkları kimselerden olumlu tepkiler almaları ile yapılan zulmün tüm çevrelerce kınandığına bir kez daha şahit oldular.

Furkan Gönüllüleri “Zulüm bitene kadar esnaf, memur her kesimden vatandaşa anlatmaya devam edeceğiz, gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmayacağız” diyerek zulme karşı sessiz kalmayacakları mesajını verdiler.

Zulüm bitene kadar her yerde anlatmaya devam edeceğiz!

SUSMAYACAĞIZ!

ADANA/YÜREĞİR

ADIYAMAN

ANKARA

BİNGÖL

DİYARBAKIR

ELAZIĞ

ERZURUM

GAZİANTEP

KADİRLİ

KONYA

KOZAN

MALATYA

MARDİN

NİĞDE

OSMANİYE

ŞANLIURFA

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here