22 Ocak Mahkemesine Son 30 Gün Kala…

0

Tüm ömrünü mazlum ümmetin kurtuluşuna adayan Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi, 318 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanmaya devam ediyor. Alparslan Kuytul Hocaefendin’nin talebe ve sevenleri ise 22 Ocak mahkemesine son 30 gün kala etkinlik ve faaliyetlerini arttırarak yapılan hukuksuzluklara seyirci kalmayacaklarını bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oluyorlar…

 ‘Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte Furkan Nesli dergisi ve kitap okuma etkinliği’ bu hafta Adana Atatürk Parkında gerçekleşti.

Furkan gönüllüleri, 22 Ocak mahkemesine son 30 gün kalması hasebiyle adalet ve özgürlük temalı pankartlar açarak oturma eylemi yaptılar.

Ardından öğle namazını eda etmek için Adana Sabancı Merkez camisine doğru yürüyüş gerçekleştirildi.

Öğle namazının ardından ise bir araya toplanan Furkan gönüllüleri adana Sabancı camisinin önünde ‘Dünya genelinde zindanlarda bulunan tüm mazlumlar adına’ basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Başta Doğu Türkistan, Mısır, Filistin, Suriye, Irak, Türkiye ve daha birçok ülkede bulunan mazlumlar ve 11 aydır Bolu F tipi cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi için dualar edildi.

Etkinlik boyunca #ZulümBiteneKadar etiketini açıp, etiket üzerinden binlerce paylaşımlarda bulundular.

https://alparslankuytul.com/2018/furkan-gonulluleri-alparslan-kuytul-hocaefendi-ile-neden-ayni-saatte-kitap-okuyor.html

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here