Anılarla Alparslan Kuytul Hocaefendi

0

7 Aydır Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi için sevenleri özlemlerini belirtti ve bugün #HatıranıAnlat etiketi açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili anılarını anlattılar. Furkan gönüllülerinin açtığı etikete talebe ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Açılan etikette Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin güzel ahlak ve şahsiyeti birçok video ve resimlerle desteklenerek sosyal medyaya taşındı. Sevenleri, Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi ile yaşadıkları birbirinden kıymetli anıları paylaşarak, onun tertemiz hayatını twitter’da Türkiye gündemine taşıdılar.

Türkiye gündeminde üst sıralara yükselen etikete katılan herkes Alparslan Kuytul Hocaefendi ile yaşadığı bir hatırasını, kendisinde gördüğü önemli bir özelliği paylaştı. Katılımcılar Hocaefendi’nin çok yönlü şahsiyetini, talebeleri ile nasıl ilgilendiğini, ekranlarda görünenin yanı sıra yumuşak ve latif yönünü de gözler önüne serdi. Etikete katılan Semra Kuytul Hocahanım’da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesi ile nasıl ilgilendiğini, ve Hocaefendi ile bugün yaptığı telefon görüşmesinde Hocaefendi’nin anlattığı birkaç anısını sevenleri ile paylaştı.

Sevenlerinin attığı binlerce tweet ile gün yüzüne çıkan hatıralarda, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bazı özel yönleri ve anları da ortaya konuldu
Hocaefendi’nin derste, mahalle ziyaretlerinde, konferans yolculuklarında, seminerlerde, ders aralarında, acı bir haber aldığında, hastalandığında, yemek sofrasında vb. birçok farklı ortam ve şartta kendisine şahit olan talebelerinin attığı tweetler ile okuyanlar Hocaefendi’yi daha yakından tanıma fırsatı elde etti.

Sevenlerinin attığı binlerce tweettw Hocaefendi’nin güçlü karakteri, İslami sohbet ve tebliğ çalışmalarına karşı gösterdiği tavizsiz duruş, şahitlerinin dilinden görülmüş oldu. Sevenleri aylardır cezaevinde kalan ve tecrit zulmüne maruz kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili  anlatılan anılarıyla  onun tertemiz bir insan olduğunu ve bu zulme maruz kalacak biri olmadığını gösterdiler.

Yurt içi ve yurt dışından Alparslan Kuytul Hocaefendi ile bizzat tanışan ya da tanışamayıp sadece internet üzerinden videolarını izleyen binlerce seveni öğretileri ve kazandırdığı İslami bilinçten ötürü Hocaefendi’ye sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Tüm talebeleri ve sevenleri, kendilerine çok şey katmış, üzerlerinde çok emeği olan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, biran evvel özgürlüğüne kavuşmasını istiyor.

 

#HatıranıAnlat etiketinde yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here