Binlerin Gözünden Alparslan Kuytul Hocaefendi

0

Aylardır Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi içi sevenleri özlemlerini belirterek bugün #HatıranıAnlat etiketi açarak Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili anılarını anlattılar.Furkan gönüllülerinin açtığı etiketine talebe ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.açılan etikette Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin güzel ahlak ve şahsiyeti bir çok video ve resimlerle desteklenerek birçok kimse tarafından güzel ahlak ve şahsiyeti ikrar edildi.

Türkiye gündeminde üst sıralara yükselen etikete katılan herkes Alparslan Kuytul Hocaefendi ile yaşadığı bir hatırasını, kendisinde gördüğü önemli bir özelliği paylaştı. Katılımcılar Hocaefendi’nin çok yönlü şahsiyetini, talebeleri ile nasıl ilgilendiğini, ekranlarda görünenin yanı sıra yumuşak ve latif yönünü de gözler önüne serdi. Etikete katılan Semra Kuytul Hocahanım’da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesi ile nasıl ilgilendiğini, ve Hocaefendi ile bugün yaptığı telefon görüşmesinde Hocaefendi’nin anlattığı birkaç anısını sevenleri ile paylaştı.

Sevenlerinin attığı binlerce tweet ile gün yüzüne çıkan hatıralarda, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bazı özel yön ve anlarının da ortaya koyuldu.
Hocaefendi’nin derste, mahalle ziyaretlerinde, konferans yolculuklarında, seminerlerde, ders aralarında, acı bir haber aldığında, hastalandığında, yemek sofrasında vb. Bir çok farklı ortam ve şartta kendisine şahit olan talebelerinin attığı tweetler ile okuyanlar Hocaefendi’yi daha yakından tanıma fırsatı elde etti.

Sevenlerinin attığı binlerce tweetlerde Hocaefendi’nin güçlü karakteri, İslami sohbet ve tebliğ çalışmalarına karşı gösterdiği tavizsiz duruş, şahitlerinin dilinden görülmüş oldu.
Yurt içi ve yurt dışından Alparslan Kuytul Hocaefendi ile bizzat tanışan ya da tanışamayıp sadece internet üzerinden videolarını izleyen binlerce seveninin öğrettikleri ve kazandırdığı İslami bilinçten ötürü Hocaefendi’ye teşekkür etti. Tüm talebe ve sevenleri kendilerine çok şey katmış, üzerlerinde çok emekleri olduğunu söyledikleri Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin özgürlüğüne kavuşmasını istiyorlar.

 

#HatıranıAnlat etiketinde yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here